Stránka s informacemi o vývoji projektu HOCZ.org
Přehled novinek – duben 2020
16 dubna 2020, Rence @ 22.22

Nové popisy

Učebna kouzelnického léčitelství
Se začátkem školního roku byl aktualizován popis učebny KL. Kromě změny systému lavic, doplnění různých pomůcek a výzdoby byl přidán také prostor pro praktickou výuku KL. Text sepsala Luc.

Hradní kuchyně, sovinec a Chroptící chýše
Byl změněn a rozšířen popis kuchyně, kterou najdete ve sklepení. Můžete zkusit také některý z receptů, který tam najdete. Ačkoliv má kuchyně momentálně popis, nezapomínejte, že podle školního řádu do ní vaše postavy nesmějí. V jižní věži přibyl popis sovince – nahradil proklik do přijatých zpráv. Novým popisem se pyšní také Chroptící chýše v Prasinkách. O všechny tři popisy se postaraly Mňaura a Olivia.

Famfrpálové hřiště
Lindsey sepsala nový popis famfrpálového hřiště, kde se teď vyskytují šatny a koupelny. Rovněž byl aktualizován plánek na základě menších úprav, které proběhly. 

Hudebniny v Prasinkách
Ella vytvořila ilustraci tohoto poměrně čerstvého obchodu a také se postarala o nakreslení obrázků k jednotlivým itemům, které lze v obchodě zakoupit. Všechny jsou moc krásné!

Drooms
Na Příčné ulici byl mezi Místa v Londýně přidán obchod s košťaty. Kromě popisu obchodu, jmen zaměstnanců a možnosti zaměstnání zde najdete také přehled prodávaných košťat. Ta vytvořili Gordonka s Ánrim. Celý obchod je pod taktovkou Mirandy.

Tělocvična
V popisu famfrpálového hřiště najdete také proklik na tělocvičnu – popis a nový chat. V popisu je popsáno její fungování, účely vám jsou jistě známy. Za celým nápadem a tvorbou stojí Lindsey. Na zdejší nástěnce najdete také stručné výsledky famfrpálové ligy.

Clabbert on a stick
Na Silvestra otevřel Rence v Londýně nový klub Blikač na klacku. V tom najdete popis wizzu a swiggaru, “nových” druhů kouzelnické hudby, zajímavé menu a také další možnost vyžití pro vaše postavy. Personál zatím není stanoven, takže pokud nevíte, co si počít s vaší občanskou postavou, a chcete ji upíchnout někam, kde za ni budete mít možnost hrát, neváhejte se ozvat!

Vánoční trhy
Na stáncích vánočních trhů v Prasinkách, které vzaly pod svá křídla Faith a Síca, se vybralo okolo 679 galeonů.

HTML nápověda
Luc s Rencem sepsali také HTML průvodce, kterého najdete v levém menu pod záložkou Nápověda. Tagy užívejte na HOCZ s mírou, nic se nemá přehánět. Jde však o praktickou pomůcku pro formátování úkolů a výkladů.

Výsledky zkoušek
Hráčům, kteří prošli zkouškami NKÚ nebo OVCE, ať už letos nebo někdy v minulosti, přibyla elegantní možnost prohlédnout si bodové výsledky testů a esejí v jednotlivých předmětech.

Odhlašování z brigád
Nově se můžete odhlašovat z brigád, a to až do jejich začátku. Tlačítko „Odhlásit“ se objeví místo tlačítka „Přihlásit“. Po začátku brigády vás z ní může odhlásit pouze vypisovatel brigády.

Nezapomínejte, že při plnění brigády se nelze přihlásit na HOCZ. Volte proto pečlivě, zda chcete brigádničit, nebo hrát. Pakliže je s brigádami jakýkoliv problém (můžete se navzdory brigádě přihlásit na účet, nebo se nemůžete přihlásit ani po skončení), neváhejte se obrátit na Kiraru.

Počítadla v úkolech
Studenti nyní mohou díky nové vychytávce snadno sledovat počet slov a znaků ve svém úkolu. Tato políčka usnadňují sledování splnění podmínek stanovených profesory. Poděkujte Kirarovi!

NonRP nástěnka
Na hlavní stránku s nástěnkou školy byla přidána záložka, ve které najdete nonRPG nástěnku. Na tuto nástěnku budeme psát nové změny, abyste je měli rychleji a nemuseli čekat na souhrnný článek zde na blogu. Na všechny neherní změny, které se vás mohou týkat, tedy budete upozorněni skrz tuto novou nástěnku.

Hodně zdraví a pozitivní mysl v nelehkých časech,

VKV



Comments disabled