Stránka s informacemi o vývoji projektu HOCZ.org
Čajovnické HOCZprojektování
19 července 2014, Lucas @ 9.03

Dnešní tradiční čajovnické Setkání se neslo po předlouhé době v konstruktivním duchu a proto si dovoluji sem přidat velmi kratičký report, který by měl obeznámit o tom, co se dělo a jaké jsou „výsledky“ našeho pilotního dílu (řečeno s Blackým). Již v pozvánce na 69. Setkání jsem předesílal, že to bude vskutku tradičně netradiční. První část byla věnována prezentaci jedné z mých čerstvých myšlenek – čili takovému malému projektu pro HOCZ a druhá část, v čele s Blackým, se poté již věnovala konkrétní problematice, přičemž způsob a forma korespondovala a šla ruku v ruce s částí první. Ale pojďme, letem světem, k jádru hafoně.

V zadní části čajovny, spolu s projektorem a velmi amatérským, neoficiálním a VIP streamem (níže přikládám audiozáznam!) jsme dnes odprezentovali takový malý projekt, jenž bychom rádi a postupně – s vaší podporou – realizovali. Když si všichni zúčastnění vyslechli první část a takový malý-velký úvod, následovala přednáška o problematice RPG a k pozdním hodinám se dokonce dostalo i na první pokusy o autorská čtení. A protože nemá smysl chodit kolem horké kaše, na níže přiložených odkazech naleznete vše potřebné k tomu, abyste se dostali do obrazu. Aneb (téměř) vše, co se dnes odčajovalo a odprezentovalo vám nyní nabízíme k nahlédnutí. K těmto dokumentům vřele doporučuji věnovat pozornost také níže přiloženým audiozáznamům, které nepochybně dopomohou ke správnému pochopení celé věci. Děkuji.

Závěrem bych chtěl za mě a mého (nejen)dnešního kolegu Blackýho poděkovat všem, kteří přišli a věnovali nám pozornost, čas a také projevili poměrně příjemný zájem o věc. Veliké díky všem zúčastněným, veliké díky Laurimu za kamerování, veliké díky všem VIP streamařům a veliké díky holkám, které nám dokonce napekly! (Díky patří nepochybně i slečně z čajovny Setkání, která to tam s námi výjimečně přetrpěla až do jednácti hodin). Pokud by bylo cokoliv nejasné, neváhejte se ozvat přímo mě a pokud vás zajímá víc, jsem tu též pro vás. Ještě jednou díky, mějte se rádi a buďte dobří. Naviděnou a naprojektovanou snad zase koncem prázdnin, kdy bychom chtěli pokračovat v našem novém „seriálu“.

Lucas.



3 Comments a “Čajovnické HOCZprojektování”


  1. čotijebis — 19. 7. 2014 @ 12.21

    Mám k tomu jen jednu poznámku. Mimopražské bych do toho zahrnul hlavně tím, že bych to neomezoval na ty čajovny, ale poslal bych to jako malou část programu na všechny velké srazy.

  2. Emma — 19. 7. 2014 @ 17.17

    Pořád nechápu o čem nebo spíše co se řeší.

  3. Justin — 22. 7. 2014 @ 11.49

    Hoczáci jsou příliš rozmazlení kvalitou téhle hry, proto jich pak tolik nevypustíte do herního světa xD
    To je samé – „To má blbý design, tam se hraje v knihách, tamhle musíš čekat, než ti admin přidá věci!“ a prostě té hře nedají šanci kvůli naprostým prkotinám na které nejsou z hočka zvyklý ._.