Stránka s informacemi o vývoji projektu HOCZ.org
Revoluce !!!
11 ledna 2009, Nikeš @ 22.50

Vážení soudruzi. Vážení soudružky.

Právě jsem se vrátil z Hradu, pan ředitel svou demisi přijal. Oslavme tak toto velké vítězství Bílé revoluce, vítězství naší společné Marxisticko-lenin-stanleyovské ideologie. Ode dneška jsme si všichni rovni. Jen ti bílí si budou rovnější než ostatní.

Pro blaho studentské třídy nastolujeme tak nový režim, který se o Vás bude starat tak dobře, že ani vlastní názory z vaší strany nebudou žádoucí. Pro zajištění tohoto blaha a budování naší bílé budoucnosti zavádíme tyto orgány, které se o Vás budou starat:

Prezidentský úřad, který je k ničemu, ale dobře to zní. Post prezidenta obsadil Soudruh Engal Angarathský, který je i šéfem kontrašpionáže.

Ústřední výbor BSHČ, který bude hrabat, aby všem mohl následně jasně dokazovat, že žijeme v blahobytu. Generálním Tajemníkem BSHČ se stává Soudruh Thomas Stanley. Ten je také ministrem pro cenovou kontrolu a vedoucím sekretariátu dělnicko-rolnické inspekce, jehož úkolem je všechny kontrolovat.

Vrchním velitelem armády, který má za úkol všechny komandovat, organizovat velkolepé přehlídky na nádvoří a dohlížet na plnění plánu v konzumaci rybího tuku, se stává soudruh Torn Austin Duncan.

Soudruh Lukas W. Goldhair dostal na starost post Poradce pro vnitřní aféry a také poměrně nevinnou instituci pod názvem STP (Studentská Tajná Policie). Pokud máte nutkání cokoliv o komkoliv sdělit, nebojte se využít služeb tohoto orgánu.

Ovšem, aby byl nástup naší nové budoucnosti proveden s čistým štítem, je třeba přistoupit k několika opatřením:

S okamžitou platností tímto zavádíme tzv. Revoluční Tribunály, které budou soudit přestupky proti novému řádu a ideologii. První kdo nastoupí k tomuto spravedlivému procesu a bude odsouzen k smrti, bude Arien Severin, protože nemá to správné Revoluční cítění. Krom trestu k smrti můžete být spravedlivě odsouzeni také k práci v uranovém dole ve sklepení, stavbě jaderné elektrárny středního doletu ve skleníku, veřejně prospěšným pracím v kuchyni, nebo službě v PTP Bílé Armády.

Budťe ale také ve střehu. Západní nepřítel Czechzone se k nám stále snaží propašovat svoje zvědy, například mandelinku mandragorovou, a rád ukrývá nepřítele režimu, kteří uprchli z naší země. Doneslo se nám dokonce, že tamní uprchlíci založili na Czechzonu „Exilové Hocz“! Buďte ve střehu a držte po spolu. Naší stránkou Czechzone agent neprojde!

Děkujeme za pozornost a doufáme, že oceníte několik málo změn, které pro Vás chystáme. V každém obchodě budou již brzy naprogramovány fronty, ve kterých budete muset stát. Body budou změněny na bony a za ně si následně budete moci kupovat zvláštní zboží, například Dráčky, v nově zřízeném Tuzexu na Příčné ulici. Veškeré stávající předměty a zkoušky budou zrušeny a nahradí je vědecký marixmus-lenin-stanleyismus a na něj navazující Morx-Engalismus. Zkoušky z obou předmětů nahradí zkoušky NKÚ a OVCE a budou povinné.

Čest vedení aneb s profesory na věčné časy a nikdy jinak!



21 Comments a “Revoluce !!!”


  1. Riska — 12. 1. 2009 @ 14.40

    no ROFL! … Tak tohle se vážně povedlo, musela jsem se smát úplně celou dobu, vlastně ještě teď :D
    (Ale jen tak mimochodem…přidělíte mi vůbec nějakého obhájce? :D)

  2. Samsonče — 12. 1. 2009 @ 15.20

    To si ze mě děláte.. A má to být pro pobavení, nebo se tohle myslí vážně? :D

  3. Kirara — 12. 1. 2009 @ 17.04

    Riska: Právníci jsou západní provenience, u nás je Soudce, porota i kat v jedné osobě.

  4. Lucia Modrá-Divná — 12. 1. 2009 @ 17.51

    Co k tomu říct? Snad jen omg – a milujme se a … no, asi tak.

  5. Teodor — 12. 1. 2009 @ 18.10

    S Profesory na Věčné časy a ani o minutu déle!

  6. Zebra — 12. 1. 2009 @ 18.26

    Ehm… Podle Listiny základních práv a svobod (dobře se na ní hrají šibenice, ale na piškvorky se moc nehodí…), č. 2/1993 Sb., má každý právo domáhat se svého práva u nezávislého (!) soudu. To jen tak na okraj.

    A ty fronty budou jen na banány a rajčata nebo i na pomeranče? A budeme moct utíkat přes hranice? A nebudete schovávat kopírky? A budeme se učit rusky? ^^

    Jinak mě samozřejmě nesmírně těší, že tu nejsem jediný blázen xDDD
    Krásný a poučný článek ;)

  7. Goldy — 12. 1. 2009 @ 19.16

    Naše revoluční tribunály jsou tak nezávislé, že jsou nezávislé i na listině základních práv a svobod. Všechno je tak transparentní, že každý ví, že když je předvolán, bude spravedlivě odsouzen. Tak je to transparentní, že ani těch obhájců není potřeba. Každý ví, jak skončí už předem :P

  8. Stanley — 12. 1. 2009 @ 20.59

    Rusky ne, jen stanleyovsky(a to je horší). XD.

  9. Houndy — 12. 1. 2009 @ 21.13

    Kdo tvrdí, že Listina základních práv a svobod platí v autonomní oblasti jako jsou Bradavice?

  10. Zebra — 12. 1. 2009 @ 21.19

    Houndy: já já já, jenom já… xD

    Inu, demence se projevuje různě, co si budeme povídat… ;-)

  11. Ginny — 12. 1. 2009 @ 21.33

    eh..když jsem to četla jako danou realitu, myslela jsem si že mě omyjou..studený pot po zádech, mravenčení v zátylku a šly na mne mndloby…po uklidnění, že to je jen joke jsem se docela zasmála..vnitřně…:)

  12. Riska — 12. 1. 2009 @ 23.45

    Tak fajn…já bych radši nějakou tu desítku let pracovala v tom uranovém dole, kdyby to šlo xD

  13. Kirara — 13. 1. 2009 @ 2.46

    Zběžně upozorňujeme, že v dole ve sklepení se žádný uran nevyskytuje a budete dostávat dodatečné sankce za neplnění pětiletky.

  14. Goldy — 13. 1. 2009 @ 14.08

    Sankce v podobě trestu smrti. Takže z bláta do bláta :P

  15. Nikeš — 13. 1. 2009 @ 17.38

    Ginny a na kterém řádku ti došlo, že je to joke :-) ?

  16. Stanley — 13. 1. 2009 @ 18.45

    Já tam tedy žádný řádek o tom, že je to joke nevidím. XD.
    A trest smrti to hned být nemusí – to záleží na tom, zda máte rodinné příslušníky, kteří vás zásobují valutami a podobnými věcmi. Trest smrti přijde v okamžiku, kdy vám nezbude majetek a devize pro členy lidově-revolučních tribunálů. XD.
    A Arien, tvá žádost se jednomyslně zamítá, protože všichni víme, že bysv dole podnikala diverzní, špionážní, kontrarevoluční, pobuřující a všemožné další sabotážní činnosti. XD.

  17. Riska — 13. 1. 2009 @ 21.47

    Nojo…takovej starej známej sabotéér :D
    Mně osobně to došla pořádně až u „Prezidentského úřadu, který je k ničemu, ale dobře to zní.“ :D Teda…teď si řikám, jestli to jako vůbec má bejt vtip :D

  18. Zebra — 14. 1. 2009 @ 9.16

    Sanley: valuta a devize? Mám pocit, že po 2 a půl roce studia ekonomiky mám o tom významu asi úplně jinou představu xD

    Risko, tak spáchej sabotážní sebevraždu ^^ To už tě pak nebudou moct odsoudit a zabít… Teoreticky.

  19. Thes — 14. 1. 2009 @ 21.41

    přečetla jsem prvních pár řádků, vyvalila oči a jen to zběžně prolétla, po zahlédnutí slova Morx na konci jsem se rozhodla, že si to přečtu, že to má bránice ustojí.. XD

  20. Morx — 14. 1. 2009 @ 22.04

    Tak na tohle snad jen ROFL! XD

  21. Disident — 15. 1. 2009 @ 9.27

    Lidé vzchopte se! Copak nevidíte, co se tu děje?! Chtějí nám sebrat naši svobodu! Naše body! Naše košťata!
    Proti Rudé koleji! Proti Kate Eastové! Proti Morxovi a Engalsovi! Pojďte se mnou, lide, a navrátíme našemu projektu svobodu!