Stránka s informacemi o vývoji projektu HOCZ.org
Média o HOCZ
8 září 2007, Rizoto @ 18.13

Když jsme s Derekem před třemi roky s Há Ó začínali, nevěřili jsme v to, že by se vůbec podobný projekt od nás uživil. Už tehdy jste nás přesvědčili, že něco děláme dobře už jen tím, že první registrace proběhla natolik úspěšně. I další roky jste nám věrní, někteří dokonce již od prvního ročníku a my si toho jen můžeme vážit, že takové lidi mezi námi máme. Děláme všechno proto, aby jste byli spokojeni, a i když občas to tak nevypadá, snad na HO spokojení jste.

Někteří z vás to vědí, jiným se to doneslo a tomu zbytku to teď ohlásím. Na tábor přijeli 3 mudlové, v ruce tzv. fotoaparáty, papíry a sledovali naše počínání. Jejich úkolem bylo napsat, pozeptat se a vyfotografovat vše co jen můžou. A proč tak dělali? Protože má o nás vyjít článek v deníku Právo, právě díky nim. Bylo mi jedním z nich osobně zděleno, že on sám píše články i do několika blíže nespecifikovaných časopisů, takže nejspíše budeme mít o sobě reklamu i na jiném místě než jsou noviny.

Mnozí z vás si to neuvědomí, ale takováto reklama, hlavně v případě, že článek bude kladný, je pro nás větším krokem. Uvědomujeme si ale, že pouze díky nám to není, že je to předně díky lidem co na HOCZ jsou a co HOCZ opravdu dělají. A tím myslím hráče.

Článek by měl vyjít v nejbližších dnech, jakmile se tak stane, dám vám o tom osobně vědět a nascanuju noviny tak, aby si i ti, kterým se nepoštěstí si je zakoupit, věděli, jak ten článek opravdu vypadal.



6 Comments a “Média o HOCZ”


  1. Abee — 10. 9. 2007 @ 21.39

    Tak to si musím koupit a dát matce aby jako konečně pochopila že to není žádná pikachovina ^^

  2. Ginny M. Weasley — 12. 9. 2007 @ 1.33

    článek je velice pozitivní a vyjde tuto sobotu :))

  3. Kate — 12. 9. 2007 @ 17.06

    Tak to si musím koupit Právo…

  4. Kirara — 12. 9. 2007 @ 21.35

    tak trochu Pikachovina to je XD (zasvěcení pochopí)

  5. Abee — 13. 9. 2007 @ 11.15

    A já si myslela že když sem někdy (err před rokem?) dříve začla používat slovo pikachovina jak budu originální meheheh o ono nic XDDD..Jinak Dereku zatim to nijak neoznačuji neviděla sem ^^

  6. Thes — 16. 9. 2007 @ 2.02

    muhehe.. masívní propagace hocz.. xD